Şehitten sazlı sözlü düğün sitemi

Mardin Nusaybin’de şehit olan askerin sosyal medya paylaşımları yürek yaktı. Toplumdaki duyarsızlıktan şikâyet eden Karaman mesajında, “Şehit, hepimizin şehidi. Acıyı anlamanız ve yaşamanız için şehidin sizin evden mi çıkması gerekiyor?” diye sitem etti.

Şehit Mustafa Karaman'ın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman, önceki gün memleketi Çorum’da son yolculuğuna uğurlandı. 30 bin kişinin katılımıyla kılınan cenaze namazının ardınan Sungurlu ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verilen şehit onbaşı Karaman’ın, dün cep telefonu ile bir evde çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bazı çatışma anları da yer alıyor. ‘Şehit devremin son anları’ adıyla bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan görüntüde ayrıca “Komandoyuz, güçlüyüz, hazırız” notu yer aldı. Şehit Onbaşı Mustafa Karaman’ın, bir süre önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı mesajları ise yürek dağladı. Karaman, sitem dolu mesajında şehit haberleriyle ilgili duyarsızlıktan yakınıyor.

ŞEHİT GELEN MAHALLEDE SAZLI SÖZLÜ DÜĞÜN VAR

Bir şehit haberi gelince sosyal medyadan süslü sözler paylaşıp daha sonra hiçbir şey olmamış gibi eğlenenleri eleştiren şehit onbaşı Karaman’ın sitem dolu mesajı şöyle: “Yine mi şehit haberi içim şişti kanalı değiştir’, ‘Şehit haberleri görünce dayanamıyorum çok üzülüyorum o yüzden kanalı değiştiriyorum’, ‘Yine mi şehit haberi bıktık ya’, ‘Ölüm bu işin kaderinde var bunun için para alıyorlar. Şehit varsa napalım benim için mi öldü. Bırak kaç şehit olduğunu kaç terörist öldürmüş bizimkiler’, ‘Şehit verilince Facebook’ta süslü sözler paylaşıp vatan millet Sakarya diyorlar sonra vur patlasın çal oynasın yapıyorlar. Mahalleye şehit gelmiş, şehit evinin karşısındaki binada sazlı sözlü düğün var, umurunda mı kendine saygısı yok ki şehide olsun, devam eğlenmeye. Şimdi bize kızacaksınız ama ne acıdır ki ne yazıktır ki bu yorumlara ve yapılanlara şahit oluyoruz. Ne zaman bu hale geldik. Neden bu hale geldik. İçimiz acıyor soruyoruz. Acı hepimizin acısı şehit hepimizin şehidi. İllaki acıyı anlamanız ve yaşamanız için şehidin sizin evden mi çıkması gerekiyor.”

Yaralı polis 13 gün sonra şehit

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan Bartın eski Vali Yardımcısı Aydın Özmen’in oğlu polis Ozan Özmen, tedavi gördüğü GATA’da şehit oldu. İstanbul’da görev yapan bomba imha uzmanı Ozan Özmen, geçici görevle gittiği Nusaybin’de PKK’lı teröristlere yönelik 1 Nisan’da düzenlenen operasyonda, yaralanarak GATA’ya kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Ozan Özmen kurtarılamayarak dün şehit düştü. 8 yıllık polis memuru olan şehit Özmen’in, geçen Kasım ayında emekli olan Bartın eski Vali Yardımcısı Aydın Özmen’in oğlu olduğu belirlendi.

Yarına Bakış
<< Önceki Haber Şehitten sazlı sözlü düğün sitemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER