'Selam: Bahara Yolculuk' filmine İzmir'de de büyük ilgi

'Selam: Bahara Yolculuk' filmine İzmir'de de büyük ilgi

İZMİR (CİHAN)- Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Selam: Bahara Yolculuk" filmi sinemaseverlerle buluştu. Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir'de de gösterime giren film, büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, ilk gün ilk seanstan itibaren filme büyük ilgi gösterdi. Sinema salonu işletmecileri de filme büyük ilgi olduğunu, hafta sonu seanslarına ait biletlerin şimdiden tükendiğini söyledi.

Filmin gösterime girdiği ilk günün ilk seansında seyredenlerden Fatih Demirci, çok beğendiğini ve herkesin mutlaka seyretmesini tavsiye ettiğini söyledi. Demirci, "Son dönemde izlediğim en güzel filmlerden biri gerçekten. Herkese filmi izlemelerini tavsiye ediyorum." dedi. Çok duygulandığını ifade eden Duygu Yıldız ise, "Filmi izlerken çok duygulandım. O güzel hizmetleri yapabilmek için büyüklerimizin çektiği sıkıntıları görünce çok etkilendim. İlk filmi de izlemiştim. Filmde izlediklerimiz bir senaryo değil. Filmde gördüklerimiz, dünyanın dört bir yanında yaşandı ve halen yaşanıyor. Gerçekten çok etkilendim. Filmi herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka gelip izlesinler." dedi.

Ünlü oyuncu Alkan'ın yönettiği ve senaryosu gerçek bir hikayeden alınarak beyazperdeye aktarılan "Selam: Bahara Yolculuk" adlı filmin çekimleri Türkiye, Kırgızistan ve Kazakistan'da yapıldı. Film, gönül kahramanlarının hikayesini konu alıyor. Başrollerde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan gibi isimler yer alıyor. CİHAN
<< Önceki Haber 'Selam: Bahara Yolculuk' filmine İzmir'de de büyük ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER