Selam Bahara Yolculuk milyonları selamlıyor


İSTANBUL (CİHAN)- Kırgızistan topraklarında yeni bir hikaye yazmak isteyen gönüllü öğretmenin yaşam mücadelesini konu alan Selam Bahara Yolculuk, 1 milyon izleyiciye ulaştı.

Vizyona girdiği ilk 3 günde 418 bin 557 kişi tarafından izlenerek büyük bir başarı elde eden Selam Bahara Yolculuk filmi, 1 milyon izleyiciye ulaştı. Tüm sinemalarda vizyona giren film 4 oscarlı Birdman dahil tüm filmleri geride bıraktı.

Birçok ilde büyük ilgiyle karşılanan yapım, Türkiye'den yola çıkarak Kırgızistan topraklarına uzanan, umut dolu yeni bir hikaye yazmak isteyen gönüllü bir öğretmenin yaşam mücadelesini beyazperdeye taşıyor. Gerçek bir hayat hikayesini konu alan yapım, iç içe geçen yaşam öyküleriyle izleyenleri derinden etkiliyor.

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı filmin başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan yer alıyor. Türkiye ile aynı anda Almanya, Avusturya, İngiltere, Belçika, İsviçre ve Fransa'da da vizyona giren film yurtdışındaki izleyicilerden de büyük ilgi görüyor. Çekimleri Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye'de gerçekleşen filmin internetten yayınlanan fragmanı da birçok sosyal ağda kısa sürede 1 milyon kişi tarafından izlenerek bir rekora imza atmıştı.

CİHAN
<< Önceki Haber Selam Bahara Yolculuk milyonları selamlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER