Selanik'te pitbull dehşeti: 9 yaralı

Selanik'te pitbull dehşeti: 9 yaralı

Yunanistan'ın ikinci büyük kenti Selanik'te pitbull dehşeti yaşandı. Biri ağır 9 kişiyi yaralayan köpek, polis tarafından vurularak öldürüldü.

Selanik'in Neo Risio bölgesinde pitbull cinsi bir köpek, biri ağır 9 vatandaşa saldırarak yaraladı. Bir petrol istasyonunun güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, 3 saat boyunca vatandaşların köpek ile yaşadıkları koşuşturmaca ve mücadele yer alıyor. Petrol istasyonunda bulunan vatandaşlara şok yaşatan köpeğin ısırdığı yabancı uyruklu bir kişinin plastik cerrahi tedavisi göreceği açıklandı.

Bir adamı ise kolundan ısıran köpek, şahsı yere düşürüyor. Defalarca ısırması görüntülere yansıyor. Daha sonra şahsın 13 yaşındaki oğlunu kovalayan köpek, onu da ısırıyor. Köpeğin saldırısından istasyon çalışanları da nasibini alıyor. Köpeğe hiç kimse engel olamıyor. Saldırıdan kurtulan istasyon çalışanı bir müşterinin otomobiline binmeye çalışırken bir kez daha ısırılıyor. Görüntülerden köpeğin saldırısından kurtulmayı başaranların kişilerin ise istasyona sığındıkları görülüyor.

Bölgeye ulaşan polis ve itfaiye ekiplerine de saldıran köpek, polisleri de ısırıyor. Bir türlü kontrol edilemeyen köpeği en sonunda bir polis vurarak etkisiz hale getiriyor.

Sahibi henüz tespit edilemeyen köpeğin niçin saldırdığı tespit edilemezken, boynunda çip olduğu anlaşıldı. Yaralanan vatandaşların tedavileri sürüyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Selanik'te pitbull dehşeti: 9 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER