Selfieciler bunu çok sevecek!

Telefonun bu özelliğine çok şaşıracaksınız...

Selfieciler bunu çok sevecek!

Olmazsa olmazımız akıllı telefonlar, yepyeni özellikleriyle artık hayatımızın her alanında sürpriz kolaylıklar sağlıyor. Yeni nesil modeller bizleri yazı yazma zahmetinden kurtarıp sesli komutla dünyaya bağlanırken; panoramik fotonun sınırlarını zorlayarak 360 derecelik çekimler yapabiliyor.

Gün geçtikçe adeta bedenimizin bir uzvu gibi ihtiyaç duyduğumuz ve kısa süreliğine bile ayrı kalmaya tahammül edemediğimiz akıllı telefonlar, sıra dışı özelliklerine yenilerini katmaya devam ediyor.

Teknolojik detayların yanına, günlük kullanım kolaylıklarını da ekleyen cihazların rekabeti en çok da biz kullanıcıların işine yarıyor.  Neticede 10 yıl önce tansiyon ölçen telefonları hayal bile edemezken bugün dünyayı parmaklarımızın. İşte akıllı telefonların gitgide daha da akıllandığını gösteren yepyeni özellikler...

KÖTÜ GÜN DOSTU YEDEK ŞARJ DEPOSU

Tam da en gerekli olduğu anda biten telefon şarjı, hepimizin aşina olduğu bir dram hikayesi. Hangimiz metroda, otobüste ya da arkadaşımızla kafede sohbetin en keyifli yerinde şarjımızın bitmesiyle irkilmedik? İşte tam da bu noktada akıllanan telefonlarımız ek şarj limitiyle imdadımıza yetişiyor. Telefonun şarjı bittikten sonra 90 dakika ek süre tanıyan ve her şarj edildiğinde bu süreyi başa alan cihazlar artık hayatımızda!

SES KOMUTUYLA SELFIE

Selfie fırtınasının çığır açmasına teknoloji patronları da kayıtsız kalmadı. Ön kameranın çekim kapasitesini ve çözünürlüğünü artırmanın yanına bir sesli komut özelliği eklediler. Yeni nesil akıllı telefonlarda kendi seçtiğiniz sesli komutla selfie çekmek mümkün! Öyleyse hep birlikte: Chesee diyelim!

TELEFONU TELEVİZYONA BAĞLA

Akıllı telefonlarımızı kablosuz ağ üzerinden televizyona bağlamak yavaş yavaş hayatımıza sirayet etmiş olsa da gelişen yeni işlemci özellikleri, gelecekte bu durumun yaygınlaşacağını gösteriyor.

GOOGLE... GOOGLE... BUGÜN HAVA NASIL?

Bir sonraki güne giyilecek kıyafetleri hazırlamak için Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google’dan hava durumunu kontrol etmek hepimizin aşina olduğu bir durum.
Ancak devir hız çağı ve telefondan internete girip araç çubuğunu yazı yazmayı pek de o kadar ‘hızlı’ bulmuyorsanız yeni nesil telefonlarınıza ‘Hava bugün nasıl’ diye sorarak meteoroloji bilgilerine erişebilirsiniz.

Bugün 


<< Önceki Haber Selfieciler bunu çok sevecek! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER