Sema Güral Sürmeli: Krizi, kârâ çevirmek istiyoruz


Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Türkiye ve Rusya arasında yaşanan krizi kârâ çevirmek için çalıştıklarını açıkladı. Sürmeli, şirket olarak kriz yönetimi kapsamında 'kriz' kelimesini telaffuz etmediklerine belirterek, "Rusya krizi bir çok sektörü etkiledi. Ancak biz bu krizi nasıl kârâ çevirebiliriz ona bakıyoruz." dedi.

Erzurum'daki ikinci satış mağazasının açılış törenine katılan Sema Güral Sürmeli, Rusya ile yaşanan krizi değerlendirdi. Sürmeli, Rusya'ya ait savaş uçağının düşürülmesinin Türkiye'de bir çok sektörü etkilediğini kaydetti. Rusya ile yaşanan gerilimin kendilerini de etkilendiğini dile getiren Sürmeli, kriz yönetimi uyguladıklarını vurguladı. Kriz lafını ağızlarına almadıklarına dikkat çeken Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı, "Rusya krizi bir çok sektör gibi bizi de etkiledi. Artık kriz lafını ağza almıyoruz. Kriz varsa, sıkıntı ne olursa olsun, bundan faydalanmayı, fırsata kara çevirmeyi istiyoruz." dedi.

Sürmeli, iki ülke arasında yaşanan gerilimin geçici olduğuna inandığını da sözlerine ekleyerek, "Yaşanan problem geçici. Uzun süreli olması her tarafı etkiler. Bu sorun karşısında toplum olarak güçlü durmalıyız." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Sema Güral Sürmeli: Krizi, kârâ çevirmek istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER