Senegal'de kül olan süpermarkette, Kur'an-ı Kerim yanmadı


DAKAR (CİHAN)- Senegal'deki bir süpermarkette çıkan yangında, her şey kül olurken dükkanda bulunan Kur'an-ı Kerim'e hiçbir şey olmadı.

Senegal'in Başkenti Dakar'a 450 kilometre kuzey doğusunda bulunan Tambacounda eyaletinin başkentinde çıkan yangında, bir süpermarket tamamen kül olurken sadece Kur'an-ı Kerim'in yanmadığı görüldü.

Ulusal basında çıkan haberlere göre, Tambacounda kentinde bulunan Thierno Ndiaye ait dükkanda sebebi henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İtfaiyenin geç müdahalesi nedeniyle süpermarkette bulunan her şey tamamen yanarak kül oldu. Yangın sonrası olay yerinde yapılan incelemede dükkanın içindeki masa üzerinde yanmamış bir Kur'an-ı Kerim bulundu.

Öte yandan, basında yer alan haberlerde, tüm eşyaların kullanılamaz hale gelmesine rağmen sadece Kur'an-ı Kerim'in yanmaması 'mucize' olarak nitelendirildi. Dükkan sahibi Thierno Ndiaye "Dükkanımda her şey yandı, zararım çok fazla. Dükkan ile birlikte kasada bulunan nakit paralar da yandı. Yangında tüm dükkan kül olurken tek mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim yanmamış." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Senegal'de kül olan süpermarkette, Kur'an-ı Kerim yanmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER