Senegalli forvet Trabzon’da
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 9 2015
Paylaş
X Post
Trabzonspor, renklerine katmak için bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Senegalli forveti Trabzon’a getirdi.

Sağlık kontrolünden geçirilecek ve son görüşmelerin yapılacağı tecrübeli futbolcuyla bir pürüz çıkmazsa sözleşme imzalanacak.
Forvet hattını güçlendirmek için uzun süredir arayışlarını sürdüren Trabzonspor, 3 yıl önce de bordo-mavili kulübün kapasından dönen tecrübeli golcünün transferinde bu kez mutlu sona çok yakın. Hull City kulübü ile anlaşma sağlayan Bordo-mavili yöneticiler, prensipte anlaştığı N’Doye’yi Trabzon’a getirildi. Londra’dan tarifeli uçakla İstanbul’a gelen Senegalli golcü, sabaha karşı da özel uçakla Trabzon’a getirildi. Bugün transfere ilişkin son detayların görüşmelerin yapılması ve Senegalli golcünün kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Son yıllarda her sezon öncesi Trabzonspor ile adı anılan Dame N’Doye, 3 yıl önce bordo-mavili kulübün kapısından dönmüştü.
Yurt dışında yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varılmış, dönemin başkanı Sadri Şener’in N’Doye ile çekilen fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılarak transfer duyurulmuştu. Ancak sonrasında çıkan pürüzler nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Bu kez Trabzon’a getirilen golcünün transferinde bir sorun çıkmaması halinde bordo-mavililer, 3 yıllık özlemine kavuşmuş olacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.'Fon Soruşturmasını Kurcalamayın' Mesajı Eşine Soruşturma Açılarak mı Verildi?2.Fatma Betül Sayan Kaya Hariç Herkes Orda! SPK Suç Duyurusu Neyi Amaçlıyor?3.Baltıklar'da Sabotaj Alarmı: Estonya Dron Fabrikası Saldırısında Rusya’yı Suçladı!4."3 Bin 300 Daire Yaptık Ama Bu Kazancı Görmedik": İmamoğlu Savunmasında Fon Vurgununu Eleştirdi5.İstanbul'un göbeğinde işkence: 3 gün boyunca feci darp
6.Fon Soruşturmasında Hukuki Adım: Fatma Betül Sayan Kaya ve Eşinin Mal Varlıklarına Dondurma Talebi!7.MHP Lideri Bahçeli İlk Kez Konuştu: "Küçük Yatırımcı Korunmalı, Siyasette Arınma Sağlanmalı"8.Borsa Vurgununda 200 Milyon Euroluk Sır: Zeynel Emre ‘Çantacı’ Denilen İsmi Açıkladı!9.Etkin pişmanlıktan yararlanabilecek: Fatma Betül Sayan Kaya 2,2 milyar lirayı iade etti10.Ahmet Şık 6 Soru Sormuştu! Adalet Bakanı Akın Gürlek’ten 'Kira ve Daire' İddialarına Dava: "Lojmanda Oturuyoruz"

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ORHAN KESKİN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

'Fon Soruşturmasını Kurcalamayın' Mesajı Eşine Sor...

Fatma Betül Sayan Kaya Hariç Herkes Orda! SPK Suç ...

Baltıklar'da Sabotaj Alarmı: Estonya Dron Fabrikas...

"3 Bin 300 Daire Yaptık Ama Bu Kazancı Görmedik": ...

İstanbul'un göbeğinde işkence: 3 gün boyunca feci ...





