Şenol Güneş: Bu maçın telafisi kalan maçları kazanmaktır


Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 27. hafta maçında Kasımpaşa öne geçtiği maçta 2 - 1 yenilen Beşiktaş'ta moraller bozuldu.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını cevaplayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bu maçın telafisi kalan maçları kazanmaktır." dedi.

Fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada kazanarak avantaj elde etmek istediklerini ama olmadığını belirten Şenol Güneş, "Kazansaydık da görüşüm değişmeyecekti, kaybettik yine aynı fikirdeyim, oynanacak maçlar var, daha herşey bitmiş değil." diyerek şunları söyledi:

"Öne geçtik ama beklenmedik bir şekilde gol yedik. 60'a kadar düşündüğümüz oyunun gerisindeydik. İkinci yarının başında gelen gol dikkatimizi dağıttı. Daha sonra pozisyonlar bulduk ama goller gelmedi. Üzgünüz. Yarış devam ediyor. Her maçı kazanmak istiyoruz. Bugünlere emek vererek geldik. Bu maçın telafisi gelecekteki maçları kazanmaktır."

NECİP UYSAL: İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK

Beşiktaş'ın başarılı oyuncularından Necip Uysal ise yaptığı açıklamada, son vuruşları bugün iyi yapamadıklarını ve basit goller yediklerini belirterek şunları söyledi:

"Buraya galibiyet için gelmiştik. Rakibin puan kaybettiği hafta avantaj elde etmek istiyorduk. İstediklerimizi yapamadık. Gol vuruşlarında iyi değildik. Basit goller yedik. Önümüzdeki maçlara konsantre olacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Bu maçın telafisi kalan maçları kazanmaktır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER