Şenol Güneş: Hakeme rağmen maçı kazanabilirdik


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir karşısında hakeme rağmen maçı kazanabilecek bir futbol oynadıklarını söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan sezonu 21. haftasında Medipol Başakşehir'le 2 – 2 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş, "Kazanmak istiyorduk. Oyunun tamamında gol pozisyonları bulan bizdik. 2 puan kaybettik diye düşünüyorum. Bazı hatalarımız da vardı. Savaşan bir takıma karşı oynadık. Lig bir maraton ve kayıplar olacaktır. Sabırlı olmak gerekiyor. Taraftarımız bizi destekledi, teşekkür ediyorum. Quaresma ile ilgili cesur olun sorun. Ama yanlış şeyler yazıyorsunuz. Olcay'ı tam zamanında aldığımı düşünüyorum oyundan. Mehmet Batdal'ın yüksek toplarda dirseğini iyi kullanması ve hakemin de buna yardımcı olması bizi rahatsız etti. Hakem oyundan atmadan hocası Mehmet'i oyundan aldı. Biz hakeme rağmen kazanabilirdik. Bu hakem Trabzonspor maçında Quaresma'yı atan hakem. Madem cesaretin var. Rakibin futbolcularını da at. Bir hafta Fenerbahçe kaybetti diye mi böyle oldu." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Hakeme rağmen maçı kazanabilirdik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER