Şenol Güneş: Her zaman zoru başaran bir takımız, gruptan çıkacağız


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, her zaman zoru başaran bir takım olduklarını ve kalan 2 maçı da kazanarak gruptan çıkacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H grubu 4. maçında Lokomotiv Moskova ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 1 - 1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Bugün kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Şenol Güneş, "Oyunun tamamına bakılırsa oyun üstünlüğü skor stünlüğüne yansımadı. Hamleler yaparak skoru bulmaya çalıştık. Bu maça baktığımızda kazanmamız lazımdı. Son dakikalarda galipte gelebilirdik mağlupta olabilirdik. 1 – 0'dan sonra basit bir gol yedik. Ne olursa olsun 2. golü bulabilirdik." diyerek, şöyle konuştu:

"Rakip büyük bir emek sarfetmeden bir gol buldu. Onlar açısından bakılırsa beraberlik iyi sonuç. Futbol hatalar oyunu ve hata yapınca gol yenilebiliyor. Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Golden sonra psikolojik çökmeler olabiliyor. Bu dakikalarda daha dirençli olmamız gerekiyor. Biz iyi olmak zorundayız. Büyük takımlar iyi olmak zorunda. Avantajımızı kaybettik. Kalan 2 maçı kazanmak istiyoruz. Her zaman zoru başaran bir takımız yine zoru başararak avantajı ele geçireceğiz ve gruptan çıkmak istiyoruz. Adım adım yolumuza gideceğiz. Oyuncularımıza negativ anlamda söyleyeceğimiz bir durum yok. Taraftar ve sahada bir sorun yoktu. Olumlu bir etki yaptılar ama olmadı."

Beşiktaş, bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda puanını 6'ya çıkararak 2. durumda bulunuyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Her zaman zoru başaran bir takımız, gruptan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER