Şenol Güneş: İkinci golü bulamadık üzgünüz


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşısında birinci golden sonra pozisyonlara girdiklerini fakat ikinci golü bulamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 5. hafta maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Güneş, "Öncelikle kaybedilen 2 puna için üzgünüz. Oyunun başında gol isteğimiz vardı ama rakibe pozisyon vererek gol yedik. İlk yarıyı o konuda olumsuz kapattık. İkinci yarıda pozisyonlar bulduk gol de bulduk ama ikinci golü bulamadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Düşündüğümüzün altında bir oyun oynamış olduk." diye konuştu.

CAVCAV DEMEK Kİ UZAĞI GÖREBİLMİŞ TEBRİK EDİYORUM

Tecrübeli teknik adam, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın maçın ardından hakem hakkında, "Hakemi kahrederek kutluyorum. Penaltı pozisyonunu es geçti." şeklindeki açıklamasının sorulması üzerine, "Hakemler hakkında konuşursam çok şey konuşurum ama sussam daha iyi. O pozisyon ve hakem için yorum yapmak istemiyorum ama ondan önce hakemin neler yaptığını görmüş mü? Demek ki uzağı görebilmiş tebrik ederim." cevabını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: İkinci golü bulamadık üzgünüz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER