Şenol Güneş: Kimse takımdan üstün değil

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezonun ilk yarısında 10 puan kaybettiklerini belirterek, “Daha fazla puan alabilirdik.” ifadesini kullandı.

Şenol Güneş: Kimse takımdan üstün değil

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nda 17. haftada Torku Konyaspor’u 4 – 0 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Güneş, “İlk yarının son maçını yaptık. Yılın da son maçında iyi oynadık ve iyi bir sonuçla kapattık. Rakibin gücünü biliyorduk. Zor bir maçtı. Maçın 2. Yarısında akıllı bir oyunla sonuç rahat oldu. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Yönetim ve taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Sezonun ilk yarısında 10 puan kaybettik daha fazla puan alabilirdik.” dedi. 

KALECİ ZATEN ALACAĞIZ

Şenol Güneş, son günlerde kaleci transferinin konuşulmasıyla ilgili gelen bir soruya ise “Kaleci konusu sezon başında söylemiştim. Kalecilerimizden memnunuz. Zaten 2 kaleciye sıkıntı çekeriz o yüzden paramız varsa kaleci alalım. Alınan kaleci mi oynar diğerleri mi oynar bilemem. Stoper için de farklı bir oyuncu istiyorum dedim. Her maçtan önce oyunuclarım eleştiriliyor. Mesela ben kaleci olsam ben de etkilenirim. Hepsine sahip çıkmak zorundayız. Yoksa yarışta geri kalabiliriz.” cevabını verdi.

KİMSE TAKIMDA ÜSTÜN DEĞİL

Teknik direktör Şenol Güneş, Quaresma’nın oyundan çıkarken yaptığı hareketi oyuncunun hırsına bağlarken şöyle konuştu: “Quaresma hırslıydı ve kontrolü kaybetti ama ben o anda korktum çünkü bir sarı kartı vardı. Ben de dahil bu takımda kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Hiçbir oyuncumla problemşimiz yok. Sorun da yok. İşimizi iyi yaparsak kalırız yoksa gideriz.”
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Kimse takımdan üstün değil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER