Şenol Güneş'ten Napoli açıklaması

Beşiktaş'ın sahasında Napoli ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu maçı öncesinde siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş sakatlıklar ve maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Napoli açıklaması



İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

"İyi futbol oynamak ve maziyetlerimizi ortaya koyarak maçı kazanmak istiyoruz. 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Doğru işler yaparak sonuç almaya çalışacağız şu an 5 puanımız var. En zor maçımızdan 3 puan aldık dipğer maçlardan birer puan aldık."

'GÜZEL FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ'
"Napoli grubun en iyi takımı, hızlı hücuma çıkan içerde ve dışarda skror ne olursa olsun hücum futbolcu oynayabilen bir ekip... Böyle bir takıma karşı orada da doğru işleri yapmaya çalıştık bizden tabi ki daha iyi oynadılar orada da ama biz kazanmayı başardık. Kendi sahamızda taraftarımız önünde oynayacağız. Oyunun git-gellerine hazır olmak zorundayız. Güzel futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Hep beraber bittiği zaman mücadele sonucu göreceğiz."

Şenol Güneş son olarak sakatlıklarla ilgili, Aras, Caner, Talisca, Ömer bir dimana çıktı ama listede değil zaten Necip'in durumuna bakacağız. Bugün son kararı vereceğiz.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN KADRO İLE İLGİLİ AÇIKLAMA 
Şenol Güneş son olarak sakatlıklarla ilgili, "Aras, Caner, Talisca, Ömer bir idmana çıktı ama Ömer ile Aras listede değil zaten. Necip'in durumuna bakacağız. Bugün son kararı vereceğiz. Bir aksilik çıkmazsa 16 oyuncu ile sahaya çıkacağız. Oğuzhan, Gökhan İnler ve Atiba dün ilk kez antrenmana çıktı, göreceğiz. Atiba'ya bugün bakıp bir daha karar vereceğiz. Şartlar ne olursa olsun futbol oynamaya çalışacağız ve değerlerimizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Maç bittiği zaman güzel futbol oynayan, mücadele eden ve mutlaka üç puanı hedefleyen bir takım olmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.


"SAKATLIKLAR BİZLER İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ"
Mücadeleyle ilgili değerlendirmelerine devam eden deneyimli teknik adam, "Grupta üç maçımız kaldı, ikisi kendi sahamızda, ikisi de zor maç olacak. Gruba başladığımız zaman ve bugüne geldiğimiz zaman ilk iki maçı kazanmaya daha yakındık, ancak üçüncü maçı kazandık. Napoli ile bu maçımız daha da zor olacak, hücum olarak çok iyi durumdalar. İçerde dışarıda çok olumlu bir performans sergiliyorlar. Skordan bağımsız olarak mücadele ediliyorlar, futbolun doğrularını yapmaya çalışıyorlar. Deplasmanda kazandık ancak burada rahat değiliz, daha fazla dikkatli olmalıyız. Kendi içerisinde de zorlukları var, sakatlıklar bizler için çok üzücü." açıklamasını yaptı.

"OĞUZHAN, ATİBA VE GÖKHAN OLUMLU GİBİ"
Gökhan İnler ve Oğuzhan Özyakup'la ilgili açıklamalar yapan Güneş, "Türkiye'de hep algı operasyonu yapılıyor. Gökhan da Akhisar maçında kırık vardı, Oğuzhan'ın da sorunu vardı; Galatasaray maçındaki hatalarımızdan biri de buydu. Sakatlık geçmeden oyuncuyu oynatmak gibi bir düşüncemiz yok. Oğuzhan şu anda daha iyi durumda, Gökhan İnler de aynı şekilde; bir risk görülmüyor. Atiba'da ise fiziksel olarak bir rahatsızlık yok, verim olarak ne olur bilmiyorum. Oğuzhan'ın sakatlığının 1.5 ay sürmesi bizi olumsuz yönde etkiledi, beklenmeyen şeyler olabiliyor. An itibarıyla Oğuzhan, Atiba ve Gökhan İnler olumlu gözüküyor ancak maçta ne yapacaklarını bilemiyorum" şeklinde konuştu.

"EN ZOR MAÇIMIZDAN 3 PUAN ALDIK..."
"İyi futbol oynamak ve maziyetlerimizi ortaya koyarak maçı kazanmak istiyoruz. 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Doğru işler yaparak sonuç almaya çalışacağız şu an 5 puanımız var. En zor maçımızdan 3 puan aldık diğer maçlardan birer puan aldık." yorumunu yaptı.

"GÜZEL FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ"
Güneş "Napoli grubun en iyi takımı, hızlı hücuma çıkan içerde ve dışarıda skor ne olursa olsun hücum futbolcu oynayabilen bir ekip... Böyle bir takıma karşı orada da doğru işleri yapmaya çalıştık bizden tabi ki daha iyi oynadılar orada da ama biz kazanmayı başardık. Kendi sahamızda taraftarımız önünde oynayacağız. Oyunun git-gellerine hazır olmak zorundayız. Güzel futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Hep beraber bittiği zaman mücadele sonucu göreceğiz." diye konuştu.
<< Önceki Haber Şenol Güneş'ten Napoli açıklaması Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER