Sergen Yalçın: Tam bir komedi
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Ekim 2 2015
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Mersin İdmanyurdu maçı sonrası çarpıcı ifadeler kullandı.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, çok iyi oynadıkları ve 2-0 önde bitirdikleri bir ilk yarının ardından maçın berabere bitmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, "Benim için tam bir komedi" dedi.
2-2 biten karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maça çok iyi başladıklarını belirterek, "İlk yarı 2-0'lık bir skor. 3-4 de olabilirdi. Tamamen bizim üstünlüğümüzde geçen ilk yarı oldu. Ancak böyle bir ikinci yarı olursa maç bu sonuçla biterdi, bu da bizim başımıza geldi. Çok basit hatalar yapıyoruz. Çok kolay kazanabileceğimiz müsabakayı beraberlik ile bitiriyoruz. Yapacak bir şey yok ama hatalarımızdan ders çıkarmamız gerekiyor. Bizim maçlarda hakemler inanılmaz hatalar yapıyor. Sürekli oyuncularımız sarı kart görüyor. Santraforumuz Konya maçında çift sarıdan kırmızı kart görüyoruz. Hangi takımın santraforu çift sarıdan atılıyor. Rize'de rakip 8 kişi kalması gerekiyor, ama hakemler kart göstermiyor. Bizim takıma gelince sarı kartlar leblebi gibi çıkıyor. Kazanıp araya mutlu bir şekilde girmek isterdik ama olmadı. Maalesef işler istediğimiz gibi gitmiyor" dedi.
Son maçlarda sahadaki 11'den en az 2-3 oyuncunun çok kötü performans gösterdiğini, bir türlü istenen verimi alamadıklarını ifade eden Yalçın, "90 dakikada 2-3 oyuncumuz ortada olmuyor. Hep 7-8 kişi ile mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Performans olarak oyuncular düşünce sahada eksik kalıyoruz. Kolay değil 10 kişi ile maç kazanmak rakip kaleye gitmek. Üzerimizde bir şanssızlık var. Düdükler de buna eklenince bir türlü galibiyet alamıyoruz. 7 maçın 5 maçını kazanmamız gerekiyordu. 7 maçın hiç birinde rakipler bizi boğmadı veya ezmedi ama maalesef bu maçta iki golde de basit hatalar yapıyoruz. Penaltı zaten tam bir komedi. İlk yarı her şey çok iyiyken, ikinci yarı ancak böyle bir oyun oynasak kaybederdik o da bizim başımıza geldi. Bu maç benim için tam bir komedi. Ben teknik direktörlük hayatımda böyle bir maç yaşamadım.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!5.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!
6.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!7.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...8.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'9.Açıklandı: AİHM'deki Kavala dosyasında yeni gelişme10.İktidar yandaşı medya yazdı: Sadettin Saran'ın evinde kokain bulundu

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







