Sevgi Caddesinde asfaltlama çalışmaları başladı


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Koyundere'de oluşan yoğun toplu konut bölgesinin ulaşım ihtiyacının karşılanması ve Çanakkale yoluna bağlantısının sağlanması için yeni yol açım çalışmalarında sona yaklaştı. Bölge ulaşımını rahatlatacak ve 'Sevgi Caddesi' adı verilen ana arter niteliğindeki yeni yol tamamlanma aşamasına geldi. Koyundere bölgesini içten kucaklayan ve genişliği ile bir ana arter niteliği taşıyan Sevgi Caddesinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 6.3 milyon TL maliyetle hayata geçirilen 3 kilometre uzunluğundaki ana arterin Ağustos başında bitirilerek hizmete alınması planlanıyor.

PARK DÜZENLEMESİ DE YAPILIYOR

Gazi, Kemal Atatürk ve Ulus Mahallesi'ne ulaşım sağlayan yeni güzergahta, 9 metrelik dev istinat duvarı ve taş duvar imalatları gerçekleştirildi. Ayrıca güzergahın yanında yer alan 14 bin metrekarelik alanda park düzenlemesi yapılıyor. Seyir terasları oluşturulan parkta, çocuk oyun grubu da konulacak.

Şehre kazandırılan yeni yatırımdan dolayı büyük memnuniyet duyan bölge halkı, yolun açılması ile Koyundere'nin çok daha hızlı ve düzenli bir şekilde kentleşeceğini öngörürken, bölgedeki konut kalitesi ve değerlerinin de şimdiden artmaya başladığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Sevgi Caddesinde asfaltlama çalışmaları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER