Seyhan'da 10 branşta spor yapılabilecek kompleksin temeli atıldı


Adana'nın Seyhan Belediyesi tarafından Şakirpaşa Mahallesi'nde yaptırdığı dev spor kompleksinin temeli atıldı.

Spor kompleksinin temel atma törenine; CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ile ilçe başkanları, Seyhan Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Güreli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sporu önemsediklerini belirterek seçim öncesi sözünü verdikleri projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Karalar, sıradan günlük işleri yaparak belediye başkanı olunamayacağını belirtti ve 3 spor tesisinin daha müjdesini verdi. Bu dönem içerisinde 3 tesisin tamamlanacağını söyleyen Karalar, "Birisi 2000 Evler Mahallesi, bir tanesi Gülbahçesi Mahallesi'nde, bir tanesi de Bey Mahallesi'nde olacak. Seyhanımıza, Adanamıza hayırlı olsun." dedi.

Açılış konuşmasının ardından spor tesisinin temeli atıldı.

Üç bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 9 bin 500 metrekare alana kurulacak olan dev tesiste vatandaşlar; futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, jimnastik, koşu ve atletizmin her branşı olmak üzere toplam 10 branşta spor yapabilecek. Ayrıca 500 metrekare dinlenme alanı olan tesiste 500 sporcunun da aynı anda spor yapma imkânı bulunuyor. Eylül ayı içerisinde yapımının tamamlanması planlanan dev tesis, istimlak bedelleri ile birlikte 5 milyon liraya mal olacak. CİHAN
<< Önceki Haber Seyhan'da 10 branşta spor yapılabilecek kompleksin temeli... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER