Sezen Aksu'dan anneye son görev

İZMİR'de bir süreden bu yana yaşlılığa bağlı hastalıklarından dolayı tedavisi süren 91 yaşındaki annesi Şehriman Yıldırım'ı kaybeden ünlü sanatçı Sezen Aksu, sabah erken saatte geldiği gasilhanede, son görevini yaptı. Acısı ve bitkin olmasına rağmen Aksu, annesi son yolculuğuna hazırlandığı sırada tabutun başından ayrılmadı, dua etti.

Sezen Aksu'dan anneye son görev


Sezen Aksu'nun İzmir'de oturan annesi, emekli fen bilgisi öğretmeni Şehriman Yıldırım, kan basıncı düşmesi ve solunum güçlüğü nedeniyle geçen yıl 4 Ekim Pazar günü bir üniversite hastanesinin acil servisine götürülürken, İzmir Kent Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisine yatırıldı. Sezen Aksu, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları olan annesinin hastaneye kaldırılması üzerine soluğu İzmir'de almış ve tedavisi süresince yanından ayrılmadı. 26 gün kaldığı yoğun bakımda tedavi gören Şehriman daha sonra ailenin isteği üzerine evine götürüldü. Evindeki odasında yoğun bakım şartları yaratılan Şehriman Yıldırım, dün sabaha karşı saat 05.20'te hayatını kaybetti. 



HEP ANNESİNİN YANINDA OLDU 

Tedavisinde olduğu gibi, hayata gözlerini yumduğu sırada da, Sezen Aksu annesinin başucunda bulundu. Sezen Aksu, İzmir Mezarlıklar Müdürlüğü'ne götürülen annesinin son yolculuğundaki hazırlıklarına bizzat katıldı. Sabah erken saatlerde yardımcılarıyla Mezarlıklar Müdürlüğü'ne gelen Sezan Aksu, gasilhane bölümüne geçti. Burada annesinin yıkanması ve kefenlenmesi işlemlerinde başından ayrılmayan Aksu son görevini yerine getirdi. Annesinin tabutunun ve mezarlık malzemelerinin cenaze aracına konulmasından sonra, Sezen Aksu da, gasilhaneden ayrıldı. Yardımcılarının desteğiyle ayakta duran Sezen Aksu'nun, ağlamaktan gözlerinin şiştiği ve bitkin olduğu görüldü. Şehriman Yıldırım'ın cenazesi, daha sonra ünlü sanatçının aracının da katıldığı konvoyla, Güzelyalı Hacı Ahmet Tatari Camii'ne götürüldü.

<< Önceki Haber Sezen Aksu'dan anneye son görev Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER