Shota Arveladze: Çok önemli bir 3 puan aldık


Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Defansif anlamda iyi mücadele ederek 2 tane güzel attık ve çok önemli 3 puan aldık. Başkan ve Trabzon camiasına geçmiş olsun demek istiyorum" dedi.

Sivasspor'u deplasmanda 2 - 0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Shota Arveladze, maç sonu yaptığı açıklamada, iyi mücadele ettiklerini belirterek,"Futbol uzun bir maraton, bu durumdan çıkmak lazım. Ben de çok istiyorum, Trabzonspor bunu yapabilecek kalitede. Bu mücadeleyi görmek çok sevindirici. Futbolcuların birbirine olan yardımı çok önemliydi. Defansif anlamda iyi mücadele ederek 2 tane güzel attık ve çok önemli 3 puan aldık. Başkan ve Trabzon camiasına geçmiş olsun demek istiyorum. Daha fazlasını yapmak zorundaydık ama son haftalarda bunu gerçekleştiremedik. Allah'tan bugün oldu, bu 3 puanı aileye de hediye etmek istiyoruz. İnşallah her şey çok çabuk kendine döner" ifadesini kullandı.

Sistem değişikliği ile ilgili de konuşan Teknik Direktör Şota, 3'lü savunmayı denediklerini ve risk olmadığını söyledi. Şota, "Biraz daha güven meselesi tabi. Son 4 maçta zor bir süreç geçirdik. Beklenmeyen bir gidişattı. Maçları iyi oynadığımız maçları da kötü oynadığımız maçları da kaybettik. Fazla bir zaman yoktu, oyuncularda anlayış gösterdiler, onları da tebrik etmek lazım. İlk yarı bu sistemle kazandık. İkinci yarı kırmızı kartla biraz daha değişiklik oldu" şeklinde konuştu.

Galibiyetin kendisini rahatlatıp rahatlatmadığı ile ilgili de Gürcü teknik adam, "Kim olursa olsun, şuan rahat olmaktan çok uzak. İnşallah rahat hiç olmam ve çok iyi yarış içine girerim. Daha iyi olacağız ki rahat olmayalım. Sezon sonu rahat olalım" diye konuştu.

Puan kaybetse ne yapacağı ile ilgili soruya ise Trabzonspor'un hocası, politik bir cevap vererek, "Onu kaybetseydik düşünürdük ama şuan kazandık." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Shota Arveladze: Çok önemli bir 3 puan aldık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER