Shota Arveladze: Hakemden kesinlikle mutlu değilim


Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, net bir penaltılarını vermediğini söylediği hakem Cüneyt Çakır'dan kesinlikle mutlu olmadığını dile getirdi.

Gürcü hoca, 1 - 0 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, "Güzel bir maç bekliyordum, öyle de oldu. Karşımızda ligin en kaliteli takımlarından biri vardı. Özel futbolculara sahip. İlk devre 2 - 3 gol pozisyonumuz vardı, onları neticelendirmek zorundaydık. Gol atmak çok önemli bu tarz maçlarda. Ama ilk devre olmadı." şeklinde konuştu.

İkinci devre daha iyi başladıklarını anlatan Shota, "Yaklaşık 15 dakika iyi baskı kurduk. Net pozisyon da bulduk. Ama gol olmadı. Hiç beklenmedik anda da golü yedik. Ondan sonra dağıldık. Son 10 dakika bize yakışmadı. Bazen o kırılmalar oluyor. Yediğin gol takımı etkiliyor. Futbol bu, bozmadan devam etmeliydik. Sonuç kesinlikle isteğimiz gibi değil. Ama yola devam ediyoruz. Seyirci stadı doldurdu. Bunu istemiştik. İnşallah beraber devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

'HAKEMDEN MUTLU DEĞİLİM'

Genç antrenör, bir soru üzerine ise "Dünyanın en iyi hocalarından biri. Karşı tarafa çok kolay sarı kart veriyor, bu tarafa vermiyor. Çok zeki. Sanki içimden geliyor ki, istediği takım kazanıyor gibi. Penaltıyı görmüyor, görmeyebilir. Ne yapalım? Hakemden kesinlikle mutlu değilim ama en iyi hakem de bu." diye konuştu.

Shota Arveladze, kaleci Onur'la ilgili soruya da şöyle cevap verdi: "Onur bizim takımın kaptanı. Her mevki oyuncu gibi bir tane hata yapma kredisi var. Kimse hatasız oynamıyor. Onun için orada bir sıkıntı görmüyorum."

Puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden genç taktisyen, daha ligin başında olduklarını, çok fazla bir şey kaybetmediklerini dile getirdi. Shota, taraftarın desteğinin her maçta aynı şekilde devam etmesinin en büyük beklentisi olduğunu söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Shota Arveladze: Hakemden kesinlikle mutlu değilim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER