Shota: Galatasaray maçına her maçtan daha fazla konsantre olmalıyız

Shota: Galatasaray maçına her maçtan daha fazla konsantre olmalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, cumartesi günü sahalarında oynayacakları Galatasaray maçının gidişatlarının devamı açısından çok önemli olduğunu söyledi. Sıkıntılı olsa da rakibin gücünün göz ardı edilemeyeceği uyarısında bulunan başarılı hoca, Galatasaray maçına her maçtan daha fazla konsantre olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Sportif Direktör Süleyman Hurma ile bir otelde basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenleyen Gürcü teknik adam, toplantının başlangıcında hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına yönelik kısa bir değerlendirmede bulundu. Kendileri için her maçın önemli olduğuna vurgu yapan Shota, şöyle konuştu:

"Bizim istediğimiz her maçta 3 puan almak. Rakiplerin isimleri değişiyor, kalitesi değişiyor. Ama her maç çok zordur. Bunlara ek olarak, karşımızda lige iyi başlamayan bir Galatasaray var, ama direkt bizim rakibimiz. Onun için bu maçta her maçtan daha fazla konsantrasyon isterim. Tabi bu maçın sonucu Galatasaray açısından puan olarak, bizim açımızdan da gidişatın devamı açısından önemli olacak. Ne kadar önemli olduğunu hem futbolcular hem şehir biliyor."

Sezon öncesi lige iyi bir başlangıç yapacaklarını öngördüğünü, ancak puan hesabı yapmadığını ifade eden genç taktisyen, takımın 4 haftalık performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise "Puan olarak bir şey yoktu aklımda. Puan hesaplamıyordum. Ama iyi başlangıç tabii ki düşünüyordum. Daha iyi ve daha fazla gol atacağımızı düşünüyordum. Futbol daha iyi olsun diye düşünüyordum. Ama onlar da yolda. Dördüncü hafta bitti. Lig yeni başladı. 30 hafta iyi bir heyecan bekliyor bizi." ifadelerini kullandı.

Bordo mavili taraftarlara da çağrıda bulunan Shota, Galatasaray maçında tribünlerin dolmasını istedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Shota: Galatasaray maçına her maçtan daha fazla konsantre... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER