Shota: Trabzonspor buradan kalkıp iyi performans gösteren bir takım olacak


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 11. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilen Trabzonspor'da teknik direktör Shota Arveladze, futbolcuların güven sorunu yaşadıklarını belirterek, "Tabii ki Trabzonspor güçlüdür. Buradan da kesinlikle kalkıp daha iyi performans gösteren bir takım olacağına inanıyorum." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Zor durumdayken bazen şans yardımcı oluyor ama şu an bizim için tam tersi oluyor. İlk devre biraz karışık oldu ama ikinci devre daha çok pas yaptık, top çevirdik ve organizasyonda kaldık. Son dakikalarda güzel pozisyonlar bulduk. Mehmet Ekici, N'Doye'nin pozisyonları var. Bir de son dakikada kaçan penaltı vardı. Bunlar zor durumda oluyor. Bu güven meselesidir. Futbolculara güven lazım. Olaylar herkesi etkiliyor. Tabii ki Trabzonspor güçlüdür. Buradan da kesinlikle kalkıp daha iyi performans gösteren bir takım olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un bu durumdan nasıl çıkacağı yönündeki bir soru üzerine Shota, çıkışın çok basit bir yolu olduğunu dile getirerek, "Herkes kendi işini yapacak. Kendini Trabzonsporlu gören herkes bu kulüp için yapabileceklerini düşünmeli. Çünkü bu kulüp bugüne kadar kimseye zarar vermemiş. Bu kulüp bünyesinde bulunan kimseyi üzmemiş. Her şeyi vermiş. Daha fazla çalışmamız lazım. Burada yeni bir stil ortaya koymaları gerekmiyor. Herkes 'ben ne yapabilirim?' diye kendisine sorsun. Bunu yapmak zorundayız." diye cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Shota: Trabzonspor buradan kalkıp iyi performans gösteren... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER