'Artık biz de birinin karısına laf atabilir, kocasının burnunu kırabiliriz'

Futbolcu Arda Turan'ın aldığı ceza ve sonrasında hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam etmesine TV spikeri yaptığı yorumla tepki gösterdi.

Sunucudan Arda Turan'a gönderme

Davada Özlem Şahin'e karşı cinsel taciz" suçundan beraat eden Arda Turan, "Bu olayın manşeti; üstüme atılan bu iftiralardan dolayı yaptığım hatalardan aldığım cezalar değil, taciz suçlamasından beraat ettiğimdir." açıklaması yaptı.

Arda, "Allah'a şükürler olsun ki Türk adaleti bu ağır ithamların çirkin birer iftira olduğuna karar verdi." diyerek kendini savunurken sosyal medyada tepkiye yol açtı.

BİZ DE ONUN YERİNE GOL ATALIM

Arda Turan’ın bu paylaşımına ise Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Ece Üner, “Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış, biz de onun yerine gol atalım.” diyerek karşılık verdi.

Üner, "Yarın, öbür gün birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, kocasına saldırıp burnunu kırabilir, hastaneye ruhsatsız silahla girebilir, o silahı sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz, zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yapabiliriz, öyle mi! Zaten koskoca adalet sistemi Arda Turan'a başka bize başka bir karar çıkarmaz herhalde böyle bir durumda." sözleriyle Turan'a gönderme yaptı.

ECE ÜNER'İN GOLÜ

Üner'in sözleri sosyal medyada dolaşıma sokulurken, "Ece Üner’in Arda Turan’a golü" benzetmesi yapıldı.

Arda Turan'a "Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek", "Ruhsatsız silah bulundurmak" ve "Kasten yaralama" suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. 

Mahkeme, bu suçlardan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
<< Önceki Haber 'Artık biz de birinin karısına laf atabilir, kocasının... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER