Sigarayı bıraktığını belgeleyen ödüllendirilecek


Bursa'nın en büyük ekmek üretim tesisi BESAŞ, personeli arasında sigarayı bırakıp, 3 ay boyunca içmediğini belgeleyenleri çeşitli hediyelerle ödüllendirecek.

Personelinin sigarayı bırakmasını teşvik etmek amacıyla kampanya başlatan BESAŞ, 01 Ocak – 31 Mart 2016 tarihleri arasında sigara içmediğini şahitlerle belgeleyip, ispatlayan personele çeşitli hediyeler verileceğini açıkladı. Kampanya hakkında bilgi veren BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, bağımlılık sorununun herkesi yakından ilgilendirdiği belirtti.

Bektaş, "Sigarayı bırakma kampanyasına fabrikamızdaki tüm personelimiz, düzenlenen afişlerle katılıma teşvik edildi. Katılımcıların, 01.01.2016 ile 31.03.2016 tarihleri arasında 3 ay süre ile sigara içmemeleri gerekiyor. Bu sürenin sonunda yönetimimiz tarafından belirlenen sürpriz hediyeler hak edenlere dağıtılacak. Bizim için bu kurum, toplum sağlığının korunması açısından çok önemli. İnşallah bu tarz bilgilendirmeler, eğitimler, sosyal faaliyetler gibi faydalı birçok projeye BESAŞ olarak imzalar atacağız." dedi

CİHAN
<< Önceki Haber Sigarayı bıraktığını belgeleyen ödüllendirilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER