Silahlı park kavgası

Güngören’de otopark yüzünden çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Silahlı park kavgası

Merter’de Fatih Caddesi üzerinde dün meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti. Cadde üzerinde bulunan bir mağazanın önüne otomobilini park eden bir kişi iş yeri çalışanları tarafından uyarıldı. 


Otomobili park eden şahıs ile iş yeri çalışanı arasındaki tartışma kavga dönüşünce çevrede bulunan esnaflar araya girerek ikiliyi ayırdı. Bir müddet sonra aracının başına geri gelen şahıs iş yeri çalışanı ile tekrar tartıştı. 

Kavgaya dönüşen tartışmada araç sahibi şahıs silahını çekerek mağaza çalışanına ateş açtı. Bacağından yaralanan şahıs hastaneye götürülürken saldırgan olay yerinden kaçtı. Mağaza çalışanı, kurşunlardan birinin cebindeki telefona isabet etmesiyle olayı hafif atlattı. 

Polis ekipleri olay yerinde bulunan araç üzerinde inceleme yaptı. Çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye alan polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kurşunlama olayı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde; aracını park eden şahıs ile mağaza çalışanın konuşması ve ardından kavga etmesi görülüyor. Daha sonra silahını çeken saldırgan mağaza çalışanına ateş açıyor. Mağaza çalışanının yere yığılmasıyla saldırgan yaya olarak kaçıyor.
<< Önceki Haber Silahlı park kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER