Şimdi de ‘suç örgütü liderine’ sarıldılar

Havuz medyası şimdi de ‘suç örgütü liderine’ sarıldı. Sabah Gazetesi bu defa İzmit’te 2008 yılında yapılan ve 150 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonu çarpıttı.

Son Vesayet'ten çok konuşulacak video: Havuz yalanları

(Video Arşiv)

Uyuşturucu operasyonunu da 8 yıl sonra ‘paralele’ bağladı. Uyuşturucunun sahibi olduğu iddiasıyla tutuklanan M.Y.’nin ifadesine dayanılarak manşetten “Uyuşturucu parasından himmet aldılar” iftirası atıldı. M.Y.’nin ‘Suç örgütü kurmaktan’ aldığı ceza Yargıtay tarafından onanmıştı.

2008 yılında Silivri’de durdurulan bir TIR’da 170 kilo eroin ele geçirildi. TIR’ın şoförünün verdiği ifadede adı geçen kişiler ‘örgütlü uyuşturucu ticareti yapmak’ suçlaması ile izlenmeye başladı. Bu kişilerin telefonları dinlendi. 6 aylık takibin ardından 2008 yılı Eylül ayında düğmeye basıldı. Elde edilen deliller ışığında Kocaeli’nin Kartepe ilçesine bağlı Köseköy beldesinde TIR için yapılan özel yakıt deposunda 150 kilogram eroin ele geçirildi. Bu kapsamda Osmaniye, İzmit ve İstanbul’da 6 kişi gözaltına alındı. Bunlardan biri de Sabah Gazetesi’nin manşetine taşıdığı M.Y. isimli şahıstı. M.Y. ‘Suç işlemek için örgüt kurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak’ suçlarından tutuklandı. ‘Suç örgütü kurmak’ suçundan aldığı ceza Yargıtay tarafından onandı.

Ancak Sabah Gazetesi 8 yıl sonra bu uyuşturucu operasyonundan ‘paralel’ çıkarma peşine düştü. Suç işlemek için örgüt kurmak’ suçundan cezası Yargıtay tarafından onanan M.Y.nin ifadeleri ile ‘Uyuşturucudan himmet aldılar’ yalanı atıldı.

<< Önceki Haber Şimdi de ‘suç örgütü liderine’ sarıldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER