Simone: Türkiye'nin büyükleri La Liga'da olsaydı...
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 14 2015
Diego Simone, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “55 bin taraftarın önünde oynayacak bir takım için favori demek zor” dedi. Simeone, kendisine Türk takımlarıyla ilgili yöneltilen bir soruya ise "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, La Liga'da olsalardı ne yaparlardı? Bilemiyorum, bu hayal kurmak olur.." cevabını verdi.
İspanyol ekibi Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena Stadyumu’nda oynanacak müsabaka 21.45’de başlayacak. Karşılaşma öncesi Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, TT Arena'da yapacakları son antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Şampiyonlar Ligi’nin önemli ve zor bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Simeone, Sneijder ve Hamza Hamzaoğlu’nun kendilerini favori olarak gösterdiğinin hatırlatılması üzerine, “Biz sadece yarınki maçı düşünmek istiyoruz. 55 bin taraftarın önünde oynayacak bir takım için favoridir demek gayet zor” dedi.
“BASKIYI KURARAK ZAAFLARINDAN YARARLANMAK İSTİYORUZ”
Sahaya süreceği kadroyu belirlemediğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Kadro için karar vermedim. Cumartesi maçtan çıktık. İnandığımız şeyleri yapabilecek kadroyu oluşturmak için adım adım bakıyoruz. Rakibe nasıl zarar vereceğimizi düşünüyoruz. Orta sahadan ileri kısmı için iyi bir takım. Agresif futbol oynamaya çalışacağız. Maçın başında bu baskıyı kurarak zaaflarından yararlanmak istiyoruz” diye konuştu.
“ARDA'YI VE ÇEVRESİNDEKİLERİ TANIDIKTAN SONRA SAYGIM ARTTI”
Bir basın mensubunun, ‘Yakın zamanda Türkiye’de bir takım çalıştırmak ister misiniz?’ şeklindeki sorusunu değerlendiren Simeone, “Futbolda her şey olabilir. Bizi burada çok iyi ağırladılar. Arda’yı ve Arda’nın çevresindeki insanları tanıdıktan sonra saygım arttı. Galatasaray, Fenerbahç
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!3.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi4.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'5.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!
6.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı7.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı8.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamik...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...


