Şimşek: Her şey güllük gülistanlık
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 15 2017
Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen IMF-Dünya Bankası Yıllık Toplantıları sırasında açıklamalar yaptı.
Şimşek, IMF-Dünya Bankası toplantıları ve G20 oturumlarından çıkan mesajın 'şimdi reform yapma zamanı' olduğunu söyleyerek, "Küresel ekonomide kısa vadede her şey çok iyi görünüyor, yani her şey güllük gülistanlık. Orta vadede tabii her zaman için bir takım riskler var. İşte o risklere karşı küresel olarak küresel ekonominin direncini artırmak için reform ihtiyacı var" dedi.
Şimşek ayrıca AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Jyrki Katainen kendisinin eş başkanlığında, Türkiye ve AB arası ekonomik ilişkilerin ve entegrasyonun geniş bir şekilde değerlendirileceği bir zirve yapılacağını açıkladı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'4.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!5.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı
6.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?7.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!8.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!9.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı10.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER






