Sinan Gümüş: Fenerbahçe'ye kim gol atmak istemez ki

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Perşembe, Ekim 8 2015
Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş, 'Fenerbahçe'ye gol atmak ister misin?' sorusuna "Kim istemez ki" dedi.
Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş, 'Fenerbahçe'ye gol atmak ister misin?' sorusuna "Kim istemez ki" dedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli oyuncularından eksik sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı Başkan Dursun Öbzek'te takip etti. İdman öncesi Başkan Özbek, Hamza hoca ve futbolcularla tokalaştı. İdman devam ederken sakatlığı bulunan Podolski idman sahasına gelerek Başkan Özbek ile kısa bir konuşma yaptı ve sonrasında da kulüp doktoru Yener İnce ile görüştü. Sabri Sarıoğlu ise takımdan ayrı düz koşu ile antrenmanı tamamladı.

"SON ÜÇ HAFTA ÇOK İYİ OYNADIK"

Sarı kırmızılı futbolcu Sinan Gümüş de idman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği ilgiyle ilgili, "Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bana gösterdikleri destek mutlu ediyor ama bütün takım arkadaşlarıma göstersinler. Onların desteğiyle çok şey başarabiliriz." dedi.

Medipol Başakşehir maçına ilk 11'de başladığının hatırlatılması üzerine genç oyuncu, "Başakşehir kötü bir takım değildi. Çok iyi defans yaptılar. Ofansif olarak çok pozisyona giremedim ama defansif olarak takıma yardım ettim." ifadelerini kullanırken, ligde son 3 maçta iyi sonuçlar aldıklarını da ifade ederek, şöyle devam etti:

"Son 3 hafta çok iyi oynadık. İyi bir yoldayız. Gençlerbirliği maçında 3 puan alırsak Benfica öncesinde çok iyi olur. Puan durumu olarak da iyi yerdeyiz. En iyi futbolu oynamıyoruz ama iyi bir yoldayız. Bize fazla baskı yapmalarına gerek yok. Çok iyi yoldayız. Takım içindeki tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı oluyorlar. Burak ağabey, Selçuk ağabey, Sneijder, çoğu kişi bana yardımcı oluyor. Genç oyuncular olarak bizim için çok önemli. Onlardan çok şey öğreniyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Robben'i çok beğeniyorum. Çok iyi oyuncu. Dikine giden bir oyuncu."

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şanslarını da değerlendiren Gümüş, "

Bu haberler de ilginizi çekebilir