Sınavlara hazırlık kursları yıl boyunca devam edecek


Batman'da eğitim öğretim faaliyetlerini devam ettiren Özel İrfan Okulları'nda 2015- 2016 TEOG, YGS ve LYS sınavlarına hazırlık kursları sürüyor.

Özel İrfan Okulları Müdürü Fakrullah Akdursun yaptığı açıklamada, öğrencilerin hayatları için büyük önem taşıyan, geleceğinin belirlenmesini sağlayan TEOG, YGS ve LYS sınavlarına hazırlık amacıyla öğrencilere ücretsiz verilen kursların yıl boyunca devam edeceğini ifade etti. Akdursun, öğrencilerin daha fazla başarı sağlamaları, iyi ve güzel bir geleceğe hazırlanmalarını sağlamak amacıyla Mart ayından itibaren devam eden çalışmalarının bulunduğunu, 10 Ağustos'tan bu yana çalışmalara devam ettiklerini ve çalışmalara 10 Eylül'e kadar da devam edeceklerini ifade etti. Akdursun, "Bu vesileyle hem okulumuzun var olan başarısına, hem de Batman ilinin eğitimine katkı sağlamayı hedeflemekteyiz." dedi.

Öğrenci velilerinden Necat Kavak, çocuklarını vatana millete hayırlı birer evlat olarak görmek istediklerini ifade ederek, "Dershanelerin yaz kursu açamaması biz öğrenci velilerini mağdur etmiştir. Ancak Özel İrfan Okulları ücretsiz TEOG hazırlık kursu düzenleyerek mağduriyetimize çözüm bulmuştur. Okul idaresine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Sınavlara hazırlık kursları yıl boyunca devam edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER