Sınır Kapısı'nda 15 kilometrelik TIR kuyruğu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 28 2016
AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi yakınındaki İran'a açılan Gürbulak Sınır Kapısı'nda 15 kilometrelik TIR kuyruğu oluştu.

Doğubayazıt'a 35 kilometre uzaklıktaki Gürbulak Sınır Kapısı üzerinden İran ve diğer ülkelere geçmek için bekleyen TIR'lar, 15 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu. Türkiye'nin farklı illerinden gelerek İran'a geçirilmek istenen TIR'lar, her iki taraftaki işlemlerinin gecikmeli yapılması sebebiyle kuyruğa takıldı. Hava sıcaklığının 30 dereceye kadar çıktığı bölgede kuyrukta bekleyen TIR şoförleri mağdur olduklarını anlattı. Günlerdir kuyrukta beklediklerini vurgulayan şoförler, buna bir çözüm bulunmasını istedi. Gümrük kapısına 15 kilometre uzaklıktaki Telçeker Köyü'ne kadar ulaşan TIR kuyruğunun uzamasına ve işlemlerin yavaşlamasına tepki gösteren şoförler, yetkililere seslenerek kuyruğun bir an önce eritilmesini istedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!
6.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!7.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!9.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler10.AİHM'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!


