Şırnak'ta asker ve polis lojmanlarına saldırı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Şubat 13 2016
Paylaş
X Post
Şırnak'ta Vakıfkent mahallesinde bulunan polis ve asker lojmanlarına PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılırken, Cizre Caddesinde seyir halinde bulunan zırhlı polis aracına ise el yapımı bomba atıldı.

Şırnak merkez Vakıf Kent mahallesinde bulunan polis ve askerler ailelerinin kaldığı lojmanlara akşam saat 19.45 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda ölen ve yaralanan olmadı.
Aynı saatlerde kent merkezindeki Cizre Caddesinden geçmekte olan zırhlı polis aracına el yapımı patlayıcı attı. Zırhlı araçta hasar meydana gelirken, görevli polislerden yaralananlar oldu. Yaralı polisler ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.15 Temmuz Araştırma Raporu Hâlâ Gizli: Gergerlioğlu’nun 24 Soru Önergesine 2 Aydır Yanıt Yok!2.CHP'den Özel attı, Kılıçdaroğlu geri aldı!3.Dosya Ankara’ya gönderdi: Özgür Özel’e ‘rüşvet’ suçlaması4.DEM Partili Sırrı Sakık’tan Erdoğan’a “AİHM kararlarını uygulayın” talebi5.Yabancı yatırımcı Mehmet Şimşek'e sırt mı döndü? Sıfır vergi de kesmedi!
6.Bahçeli ile Özel, Koç resepsiyonunda el ele!7.Ekip ruhu ve hüsn-ü zan8.Budapeşte yönetimi Kiev'in AB üyelik müzakerelerine engel olmayacak9.Microsoft'tan sızan belge tartışma yarattı: İnsanları yapay zekâya bağımlı hâle getirmek amaçlanıyor10.İnsanlığı utandıran tablo: Milyonlarca insan açlık riskiyle karşı karşıya

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER












