Şırnak'ta patlama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 9 2016
Şırnak'ın Uludere ilçesinde içinde 3 memurun bulunduğu otomobil hareket halindeyken patlama meydana geldi, 2 memur hayatını kaybetti, 1 memur yaralandı.

Güvenlik güçleri, otomobilde patlayıcı mı taşındığı ya da araca yerleştirilen bombanın mı infilak ettiğini araştırılıyor.
Uludere'ye bağlı Yemişli Köyü'nden bugün saat 10.00 sıralarında ilçe merkezine gelen ve içinde Devlet Hastanesi'nde görev yapan memurlar Diyar Oslu ve Abdülkerim Oslu ile Tapu Kadastro Müdürlüğü memuru Ahmet Arttı'nın bulunduğu 73 FG 263 plakalı otomobil hareket halindeyken patlama meydana geldi. Patlamada hurdaya dönen otomobilde bulunan memurlardan Diyar Oslu ile Ahmet Arttı öldü, Abdulkerim Oslu ise ağır yaralandı. Yaralı Abdulkerim Oslu, Uludere Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Patlamada ölen 2 memurun cesetleri de otopsi için Uludere Devlet Hastanesi morguna gönderilirken, güvenlik güçleri de araçta bomba mı taşındığı veya araca başkaları tarafından mı bomba konulduğunu saptanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!3.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!4.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!5.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'8.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti9.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!10.Rusya askeri hedeflerinden vazgeçmeyecek ve Batı

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







