Şişli'de kaza: 1 ağır yaralı


Şişli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir ticari taksi şoförü, park halindeki minibüse çarptı. Kazada taksi sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında, Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki Katı Atık Tesisleri önünde meydana geldi. İddiaya göre, Çağlayan istikametine giden 34 TDE 26 plakalı ticari taksi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 34 FE 836 plakalı minibüse çarptı. İsminin Gökhan olduğu öğrenilen taksi şoförü aracının içinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralı şahsı sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan taksi şoförü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya tesisler önünde bulunan çöp kamyonlarından dökülen atık sularının neden olduğu öne sürüldü. Katı atık tesisleri için gelen kamyonların bekleme alanı olan yolda daha önce de benzer sebeplerden kazalar olduğu belirtildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Şişli'de kaza: 1 ağır yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER