Sivas Belediyespor, Amedspor'u 2-0 yendi


Spor Toto 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler'i ağırladı. Yeşil beyazlılar, 2 - 0 galip gelerek hanesine 3 puan yazdırdı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 20. haftasında Sivas'ta oynanması gereken Belediyespor – Amed Sportif Faaliyetler erteleme lig maçında Belediyespor, 64. dakikada Atilla ile öne geçti. Belediyespor ikinci gol için atak yaptığı dakikalardan birinde sahneye çıkan Adem kalecinin hatasını değerlendirerek orta sahadan attığı golle skoru tayin etti. Belediyespor bu sonuçla puanını 38'e yükseltirken Amedspor ise 30 puanda kaldı.

TAKIM GÜVENLİK NEDENİYLE ŞEHİR DIŞINDA KONAKLADI

Amedspor taraftar grubu adıyla sosyal medyadan yapılan 'takıma oteller yer vermediği için şehir dışında kalıyor' şeklindeki paylaşımların ise gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Bu arada Amedspor takımının konaklaması için güvenlik nedeniyle şehir dışında olması nedeniyle Sıcak Çermik'te yer ayarlandı. Karşılaşma için de Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevik kuvvet polisleri stat çevresinde kuş uçurtmayarak her hangi bir sorun yaşanmaması için tedbir aldı.

Stat: Muhsin Yazıcıoğlu
Hakemler: Eser Birinci, Aydın Karsavuran, Hilmi Göktürk İmamoğlu
Sivas Belediyespor: Serkan, Murat, Aykut Emre, Seyid Ahmet, Muhammed Burak(Dk. 79 Ömer), Atilla, Ozan (Dk. 90 Berkay), Volkan, Fatih, Ali, Adem (Dk. 87 Yakup)
Amed Sportif Faaliyetler: Levent, Mehmet, Şevket, Ercan, Yusuf, İbrahim Ferdi (Dk. 85 Ferhat), Önder (Dk. 79 Başaran), Abdullah, Mansur, Ercüment, Sercan
Goller: Dk.64 Atilla, Dk. 82 Adem (Sivas Belediyespor)
Sarı kart: Aykut Emre (Sivas Belediye)
CİHAN
<< Önceki Haber Sivas Belediyespor, Amedspor'u 2-0 yendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER