Sivas'ta çıkan yangında babaanne ve 2 torunu hayatını kaybetti


Sivas'ta elektrikli battaniyeden çıktığı iddia edilen yangında 2'si çocuk 3 kişinin hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Komşuları, çocukların babaİlyas Altun'un kalorifer ateşçiliği işiyle ailesinin geçimini temin ettiğini söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gece 01.30 sıralarında, 5 kişilik Altun ailesinin yaşadığı evde 93 yaşındaki Fatma Altun ile torunu 6 yaşındaki Muhammed Hüseyin, ısınmak için yaktıkları elektrikli battaniyeden çıktığı iddia edilen yangında feci şekilde yanmıştı. Dumandan etkilenen diğer torun 4 yaşındaki Zeynep ise hastanede vefat etmişti.

Komşularından Rıfat Baydar, ailenin kirada oturduğunu anlatarak, "Altun ailesi, evleri yapıldığı için kirada oturuyordu. Çocuklara çok üzüldüm. Çocukların ikisi de buralarda dolanıyordu. Durumları pek de iyi değildi. Baba kalorifer yakıyordu, yazları da başka işlere bakıyordu." dedi.

Bu arada geçen ay doğalgaz faturasının fazla gelmesi nedeniyle ailenin bir süredir soba ve elektrikli battaniye ile ısınmaya çalıştıkları öne sürüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Sivas'ta çıkan yangında babaanne ve 2 torunu hayatını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER