Sivas'ta öğrencilerin karne heyecanı

Sivas'ta öğrencilerin karne heyecanı

İlk ve orta dereceli okullarda karne heyecanı yaşandı. Sivas'ta 122 bin öğrenci karne aldı. İnönü İlkokulu'nda düzenlenen törende karne alan öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi. Öğrencilere karnelerini Vali Âlim Barut takdim etti.

İnönü İlkokulu karne töreninde il protokolünü ağırladı. Vali Alim Barut, Belediye Başkan Vekili Mehmet Muaz Uzun, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ile diğer yetkililerin katıldığı törende 1-A sınıfı öğrencileri karnelerini alarak tatile girdi. Karne dağıtımında heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, Vali Âlim Barut'un elinden karne almanın heyecanını yaşadı.

122 bin öğrencinin karne aldığı Sivas'ta yılsonu tatilinin başlamasıyla çocukların karne sevincine ortak olmak istediklerini kaydeden Vali Barut, bu yılın TEOG ve diğer sınavlar açısından başarılı geçtiğini belirterek, şunları söyledi: "2014-2015 eğitim-öğretim yılını sona erdi. Çocuklarımıza karnelerini teslim ettik. Öğrencilerimiz için tatil başlıyor. Tatile ulaşmakta bir meziyet, tatili kullanabilmekte bir meziyet. Tatilden sonra okula başlamak da ayrıca bir meziyet. Öğrencilerimizin bu süreci iyi değerlendirmesi gerekiyor. Bu dönem sonuçlarına göre baktığımızda başarılı bir yıl geçirdik. TEOG, YGS ve LYS sınavlarında da dönem olarak başarılı olduğumuza dair işaretler var. Bundan sonra çıtayı daha da yükseklere çıkaracağız. Öğrencilerimizi daha iyi yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız." CİHAN
<< Önceki Haber Sivas'ta öğrencilerin karne heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER