Sivas'tan İstanbul'daki saldırıya kınama


İstanbul'un, Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısına her kesimden kınamalar gelmeye devam ediyor. Canlı bomba saldırısını lanetleyen TOBB Vergi Komisyonu Başkanı ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, "Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onların taşeronlarının tuzağına düşmemektir." dedi.

HASTAOĞLU: HAİN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUM

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Taksim'de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Başkan Hastaoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, yüreklerimiz İstanbul Taksim'den gelen haberle yeniden acıyla burkuldu. Hain terör saldırısını kınıyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyorum" dedi.

"MİLLETİMİZE DÜŞEN GÖREV SAĞDUYULU OLMAK"

Başkan Hastaoğlu, Sivas Ticaret Borsası olarak son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını lanetlediklerini belirterek; "Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları lanetliyoruz. Hain saldırılar kardeşliğimizi asla zayıflatamayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçakça saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir.

Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onların taşeronlarının tuzağına düşmemektir. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün terör taşeronlarının oyununu bozma vaktidir." ifadelerini kullandı.

BAKKAL: MİLLET OLARAK BİZİ BÖLEMEYECEKLER

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Sivasspor Kulübü tarafından sosyal medyadan yapılan duyuruda, Trabzon'da oynanan maç öncesi İstanbul Taksim'de yaşanan terör olayıyla ilgili konuşan Bakkal, "Ülke olarak zor bir dönem yaşıyoruz. Dik durmamız gerektiğine inanıyorum. Millet olarak bizi bölemeyecekler. Sağlam yürekli bir milletiz,bunun da üstesinden hep beraber geleceğiz. Spor camiası olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız." ifadesini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Sivas'tan İstanbul'daki saldırıya kınama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER