Siverek fotoğraf sanatçılarından TBMM'ye çıkarma


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD), Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Siverek temalı fotoğraf sergisi düzenleyecek.

SİVSAD Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Öncelikle TBMM'de Siverek temalı fotoğraf sergisi düzenleyeceğimiz için dernek olarak çok heyecanlıyız. 1-6 Mart tarihleri arasında 'Siverek'ten Yansımalar' adlı sergimiz için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Siverek'in keşfedilmesi gereken bir çok güzelliği var. Bizim de amacımız Siverek'in tarihi, kültürü ve konukseverliğini yansıtan fotoğraflarla Siverek'i tanıtmak, uzun zamandır sergi için çalışmalarımız sürüyordu nihayetinde sona yaklaştık. Fotoğraf sergisinde sadece Siverek değil, Şanlıurfa ve ilçelerinden de fotoğraflarının yer alacağı fotoğraf sergisine tüm fotoğrafseverleri ve Siverekli hemşerilerimizi bekliyoruz.

Serginin hazırlanması uzun bir süreçti bu süreçte bizlere her türlü yardımını esirgemeyen ve serginin TBMM'de açılmasında en büyük katkısı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Sayın M. Kasım Gülpınar'a, fotoğrafların baskı aşamasında bizleri destekleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve fotoğraflarını bin bir emekle çekip bizlere gönderen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz."

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi Mustafa Necati Kültür Evi Sergi Salonu'nda gerçekleştireceği serginin açılışı 1 Mart Salı günü saat 16.00'da yapılacak. Sergi, 1-6 Mart tarihlerinde saat 09.30-17.30 arasında gezebilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Siverek fotoğraf sanatçılarından TBMM'ye çıkarma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER