Siyasete yeni ittifak geliyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 4 2022
İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, Adalet Partisi ile Zafer Partisi'nin yeni ittifak yolunda olduğunu iddia etti.
İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, Adalet Partisi ve Zafer Partisi'nin anlaşma yolunda olduğunu belirterek, "Üçüncü ittifak geliyor" yorumunu yaptı.
Bayer, bugünkü "Adalet ve Zafer partileri anlaşma yolunda: 3. ittifak geliyor" başlıklı yazısında üçüncü bir ittifakın yolda olduğunu dile getirdi.
"HAREKETLİLİK DİKKAT ÇEKİYOR"
"Siyasi kulislerde yeni, 3’üncü bir ittifakın oluşması yolunda bir hareketlilik dikkati çekiyor" diyen Bayer, "Yeni ittifakın görüşmelerinin Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi ile Dr. Vecdet Öz’ün Adalet Partisi arasında yapıldığı ortaya çıktı. Öz, Özdağ’ın Suriyeli mülteciler dahil bütün görüşlerine katıldığını söyledi" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Apple'da devrim gibi halme!2.Cami cemaati şokta: 'Cuma namazı sonrası domuz etiyle kavurma dağıtıldı' iddiası3.O ülkeden Halep'te Kürtlere yönelik saldırıları kınama!4.ABD'yi karıştıran olay: Minneapolis'te göçmenlik dairesi bir kadını öldürdü5.AKP'liler Hakim gelinlerini dövdü savcılık dosyaya işlem yapmak istemedi!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







