'Siyasilerin eteğine yapışıp düğün düğün gezmesi TSK için zuldür'

CHP'li Ağbaba: 'Genelkurmay Başkanı davetlerde düğünlerde siyasilerin eteğine yapışıp geziyor. Darbeciler tarafından esir alınmış bir genelkurmay başkanının o koltukta 1 dakika bile oturması TSK şanlı tarihi için zül sayılır.'

SHABER3.COM

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kendisi hakkında TBMM’ye sunulan fezleke ile ilgili, “İstedikleri kadar fezleke hazırlasınlar, biz gerçekleri söylemeye devam edeceğiz” dedi.

Ağbaba, Genelkurmay Başkanı’nın kendisi hakkında suç duyusunda bulunduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:

“Bununla ilgili bir yargılamam var. Buradan tekrar söylüyorum Genelkurmay Başkanı, on başını çavuş yapamıyor. Genelkurmay Başkanı davetlerde düğünlerde siyasilerin eteğine yapışıp geziyor. Bir daha söylüyorum Genelkurmay Başkanına on başını çavuş yapamadığı gibi bütün yetkileri elinden alınmış o basın toplantısında bir şeyi de eksik bırakmışım. Darbeciler tarafından esir alınmış bir genelkurmay başkanı var. O Genelkurmay Başkanı’nın o koltukta 1 dakika bile oturması Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) şanlı tarihi için zül sayılır. Bunlar istediği kadar fezleke hazırlasın biz gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.”
<< Önceki Haber 'Siyasilerin eteğine yapışıp düğün düğün gezmesi... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER