Memurlar kaçmak zorunda kaldı...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 25 2015
Polis eşliğinde baskın düzenlenen kolejin müdürü, denetleme yazısı isteyince bir anda gergin anlar yaşandı ve memurlar koleji terk etmek zorunda kaldı.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren İslahiye Özel Ufuk Eğitim ve Öğretim Kurumlarına bağlı dershane ve okula polis eşliğinde baskın düzenlendi.
Valiliğin yazılı kararıyla yapılan baskında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, TEDAŞ, Sosyal Güvenlik Kurumu, Maliye, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve itfaiye yetkilileri okul ve dershanede incelemelerde bulundu.
Kuruma giren ekipleri karşılayan İslahiye Özel Gülpembe Okulu Müdürü Şahin Şahin baskına gelen yetkililerden denetimle alakalı yazılı belge istedi. Yazılı belge sunamayan ekiplere Okul Müdürü Şahin Şahin, ’’Bu şekilde denetim olmaz, baskı yapıyorsunuz, kamerayla görüntü alıyorsunuz, sizin yaptığınız terör uygulamasıdır.’’ diyerek tepki gösterince gelen görevliler denetim yapmadan kurumdan ayrıldı.
Yaklaşık yirmi dakika sonra tekrar okula gelen ekipler gazetecilerin içeri girmesini yasaklayarak görüntü çekilmesine de izin vermedi.

'PKK SİZİN MESLEKTAŞLARINIZI ŞEHİT EDİYOR AMA SİZ İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ İSLAHİYE’NİN EN BAŞARILI OKULUNA BASKIN YAPIYORSUNUZ'
Okul
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!
6.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!7.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!9.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler10.AİHM'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!


