Skandalı açığa çıkaran hekime soruşturma!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 14 2020
Kırklareli Valiliği, "İşçilerin mesaiye devam etmesi için pozitif çıkan test numuneleri imha edildi." diyerek insan hayatı ile oynandığını ortaya çıkaran aile hekimi hakkında soruşturma başlattı!
Kırklareli’nde bir aile hekimi, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) vak'ası ile temasta olan ve 14 gün karantina altında olması gereken iki hastanın markette çalıştırıldığını, 70 kişilik bir işyerinde de benzer uygulamanın yapıldığını iddia etti.
Aile hekimi, üretimin durmaması için fabrikada çalışan işçilerden test için alınan numunelerin imha edildiğini söyledi. Kırklareli Valiliği "güvensiz algı oluşturmaya" çalışan aile hekimi hakkında idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.
HEKİM HAKKINDA SORUŞTURMA
Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlerin ihlal edildiğine dair yapılan yalan haberlerde, kamuoyunda oluşmuş mücadele bilincine duyulan inancı yıkmaya ve güvensizlik algısı yaratmaya dönük beyanlarda bulunan aile hekimi tespit edilmiş, hakkında soruşturma başlatılmıştır." denildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'3.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!4.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!5.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!
6.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti7.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı8.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi9.Binbaşı ihbar etti generale 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davası açıldı!10.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







