Sneijder'den kötü haber

Galatasaray'a ilk yarının son maçı öncesi kötü haber geldi. Sakatlığı beklenenden ciddi çıkan Wesley Sneijder, Kayseri deplasmanında olmayacak.

Sneijder'den kötü haber

Galatasaray'a Wesley Sneijder'den kötü haber geldi. Akhisar Belediyespor maçında sağ dizine aldığı darbe sonrası yan bağlarında esneme oluşan ve çekilen MR'ında dış yan bağlarında hasar tespit edilen Hollandalı yıldız Kayserispor mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak. 

Mustafa Denizli onun üstünü tamamen çizdi
Sneijder'in tedavi programı, Galatasaray sağlık heyetinin yapacağı bazı testler sonrası oyuncuyla birlikte ortak karar alınarak belirlenecek. Yıldız futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı bu testlerin ardından belli olacak.  

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor'u deplasmanda mağlup ederek grupta iki maçta 6 puan kazanan sarı kırmızılılar Kayserispor mücadelesine odaklandı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah antrenmanı ile hazırlıklara başlayan Galatasaray'da Kastamonuspor mücadelesinde forma giyen oyuncular günü yenileme çalışması yaparak geçirdi. 1.5 saat süren antrenmanda teknik direktör Mustafa Denizli, koordinasyon ve hava topu çalışması sonrası Kayserispor maçının taktiği üzerinde durdu. Sneijder'in yokluğunda ilk 11 için iki aday belirleyen Denizli, Bilal Kısa ya da Emre Çolak'ı ofansif orta saha olarak görevlendirecek. 

Ligdeki Akhisar Belediyespor mücadelesinde ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle ağrısı olan Podolski'nin tedavisine devam edildi. Alman futbolcu, tedavi sonrası düz koştu yaptı. Podolski, ardından salonda fizyoterapistler eşliğinde özel olarak çalıştı. Yıldız futbolcunun Kayserispor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. 

Kastamonuspor maçında sol ayağına darbe alan Emre Çolak, sol kaval kemiğine darbe alan Jose Rodriguez ve sol ayak bileği burkulan Semih Kaya, tedbir amaçlı günü tedavi ve salon çalışmasıyla geçirdi. Oyuncuların durumunun ciddi olmadığı ifade edildi. Sakatlıkları süren Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz'ın ise tedavisine devam edildi. Tedavisi tamamlanan Jason Denayer ise kondisyoner eşliğinde çalıştı. 

Galatasaray, Kayserispor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenman ile sürdürecek.  

(Ntvspor)
<< Önceki Haber Sneijder'den kötü haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER