Soba yine can aldı! 2 ölü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ocak 31 2016
KAYSERİ’de 43 yaşındaki Havva Efe ile felçli annesi 75 yaşındaki Döndü Aslan, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Olay, merkez Kocasinan İlçesi Çevril Mahallesi’nde meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan ve 2 çocuk annesi 43 yaşındaki Havva Efe, gözleri görmeyen ve felçli olan annesi 75 yaşındaki Döndü Aslan ile dün gece sobaya kömür koyduktan sonra uykkuya daldı. Anne- kız sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.
Öğlen saatlerinde anne ve kızının dışarı çıkmaması üzerine merak eden komşuları, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Havva Efe ve Döndü Aslan'ı yataklarında ölü buldu. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekibi anne ve kızının öldüğünü belirledi, jandarma olay yeri incelemesinin ardından cenazeleri otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırdı.
Jandarma, olayla ilgili soruşturması sürüyor.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'4.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'5.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor
6.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?7.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi8.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!9.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'10.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







