Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve oğlu hayatını kaybetti

Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve oğlu hayatını kaybetti

Gaziantep'te aynı odada yatan anne ve oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden 22 yaşındaki Mustafa Çelik'in 2 ay önce terhis olarak vatani görevini tamamladığı öğrenildi.

Olay Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bulunan Akdere Mahallesi 29 nolu sokakta meydana geldi. İddialara göre, eşi uzun zaman önce vefat eden Zeynep Çelik (49) iki oğlu ve gelini ile birlikte aynı evde kalıyordu. Evli olan oğlu eşi ile bir odada, Zeynep Çelik de diğer oğlu Mustafa Çelik ise başka bir odada yattı. Sabah kendilerinden uzun süre haber alınamayan Zeynep ve Mustafa Çelik'in odasına giren diğer aile sakinleri, anne ve oğlunun hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Bunun üzerine olay yerine çağrılan 112 ekipleri, annenin öldüğünü tespit ederken, oğlu Mustafa Çelik'i ise Dr. Ersin Arslan Hastanesi'ne kaldırdı. Oğul Çelik de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polisin olay yeri incelemesi yaptığı eve gelen aile yakınları ise sinir krizleri geçirerek gözyaşı döktü. İki cenaze de Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi morgundan aile yakınları tarafından teslim alındı.

Öte yandan, anne Zeynep Çelik'in iki ay önce askerden terhis olan oğlu Mustafa Çelik'i yazın evlendirmek istediği, beraber kaldıkları evin üst katına da oğlu için yeni bir ev yaptırdığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve oğlu hayatını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER