Soldan sağa kırdı, otobüsle çarpışıp öğrencilerin arasına daldı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde görevli olduğu okula girmek için sol şeritten sağ şeride geçen kadın sürücünün kullandığı otomobille halk otobüsü çarpıştı. Sürücünün hakimiyetini kaybettiği otomobil okulun demir korkuluklarına çarparken, otomobilin önünden son anda kurtulan öğrenci ise ayağından yaralandı. Kaza anı halk otobüsünün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza Yeşiltepe Kepez karayolu İmam Hatip Lisesi önünde meydana geldi. Alına bilgilere göre öğlen yemeği paydosunda okuldan ayrılan İmam Hatip Lisesi Matematik öğretmeni olduğu öğrenilen Meryem Güney (26) 67 LG 554 plakalı otomobili ile okula giriş yapmak için sol şeritten sağ şeride dönüş yaptığı sırada 678 M 8505 plakalı halk otobüsü ile çarpıştı. Otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden Melek Güney, öğrencilerin arasından geçerek okulun demir korkuluklarına çarparak durabildi. Kaza yapan sürücünün yardımına öğrencileri ve okul öğretmenleri koştu.

Kazada otomobilin önünden son anda kurtulan ancak ayağının üzerinden otomobilin lastiği geçen öğrenci Emre Koçak arkadaşlarının yardımı ile yol kenarına alındı. Otobüste bulunan ve otobüsün ani fren yapması ile kafasını cama çarpan Melek Kansu (45) ile merdiven boşluğuna yuvarlanan Nuran Fisun Özaydın (20) ve öğrenci Emre Koçak olay yerine gelen ambulanslarla Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Emre Koçak'ın ayağında kırık olduğu ve diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kaza sırasında halk otobüsünde bulunan yolcular otobüs sürücüsünün hiçbir kusurunun olmadığını belirterek otomobilin aniden önlerine çıktığını söyledi.

Polis her iki sürücüyü ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Olayda hurdaya dönen otomobil ise çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Soldan sağa kırdı, otobüsle çarpışıp öğrencilerin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER