Son 2 maçını kaybeden Trabzonspor, çıkış arıyor


Süper Lig'de oynadığı son 2 maçı da kaybeden Trabzonspor, 7. hafta müsabakasında yarın akşam sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak. Galatasaray ve Osmanlıspor yenilgileriyle zirve yarışında yara alan bordo mavililer, taraftarı önündeki maçta moral arayacak.

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen Galatasaray ve Osmanlıspor yenilgilerine engel olamayan Trabzonspor, Torku Konyaspor maçını kazanıp hem kötü gidişatı durdurmak hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son çalışmayla tamamlayacak olan Karadeniz ekibinde önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Jose Bosingwa ve Alexandru Bourceanu'nun yanı sıra sakatlığı devam eden Mehmet Ekici ve kart cezalısı Stephane M'bia, Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle Osmanlıspor maçında forma giyemeyen Okay Yokuşlu ile Kevin Constant'ın ise sahada olması bekleniyor.

Teknik Direktör Shota Arveladze'nin M'bia'nın yokluğunda önliberoda Carl Medja'ni ve Okay ikilisine görev vereceği belirtiliyor. Mehmet Ekici'nin yerine ise Özer Hurmacı formaya yakın görünüyor. Gürcü hocanın gol umudu olarak da yine Dame N'Doye'yi ilk 11'de sahaya süreceği konuşuluyor.

Bordo mavili ekipte bu sezon yediği hatalı gollerle eleştirilen, dizindeki ağrı nedeniyle de dünkü antrenmanı tamamlayamayan kaleci Onur Kıvrak'ın da Torku Konyaspor maçında oynaması beklenmiyor. Teknik patron Shota'nın, kalede sezon başında transfer edilen Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado'ya forma vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yarın akşam saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda başlayacak müsabakayı Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez, Gökmen Olgaç, Eser Birinci, İlker Meral ve Erdem İren yapacak.

Trabzonspor'un Torku Konyaspor maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
Esteban Avarado, Luis Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas Franco, Kevin Constant, Carl Medjani, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Marko Marin, Erkan Zengin, Dame N'Doye.
CİHAN
<< Önceki Haber Son 2 maçını kaybeden Trabzonspor, çıkış arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER