Son dakika mağlubiyeti sonrası Avcı'dan açıklama

Süper Lig'de geride kalan 6 haftada sadece bir galibiyet alabilen ve UEFA Avrupa Ligi'nde 2 maç sonucunda henüz puan alamayan Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonrası açıklamalarda bulundu.

SHABER3.COM

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton maçı sonrası yükselen istifa seslerine “Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz.” diyerek cevap verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kaybettikleri Wolverhampton (Wolves) maçı sonrası sorulara cevap verdi. 

Avcı kötü bir dönem yaşadıklarını de belirterek, “Seyircinin de 85. dakikaya kadar verdiği destekle oyuncular her şeyi denediler. Isınırken ve 25. dakikada Güven’le terslik yaşadık. Çok enteresan bir durum yaşıyoruz. Bir oyun kültürünün yerleşmesi için destek lazım.” ifadelerini kullandı.

AVCI: ANTRENÖRLÜĞÜM SORGULANAMAZ

Avcı, taraftarın istifa çağrıları için ise şu ifadeleri kullandı: “Oynanan oyunu, oyuncuyu, kendimi hep sorguladım. Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz. Ben bütün sınavları geçtim. 20 senede her kademede çalışıp tırnaklarımla kazıyarak buraya geldim. Bugün Beşiktaş beni değil, ben Beşiktaş’ı istedim. Seyircisiyle, camiasıyla, geçmişiyle… Başka seçeneklerim de olabilirdi."

"BENİM PERFORMANSIM DA SORGULANABİLİR, FAKAT..."

Takımın performansı ve benim performansım sorgulanabilir ama 20 senedir Türk futbolunun tepesinden en altına kadar çalıştığım kariyerim sorgulanamaz. 2 galibiyetle her şey değişecektir. Performansımız sorgulanabilir. Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşmem var. Türk futbolunun sorunu antrenör değiştirmek değildir. Biz yolumuza çalışarak, odaklanarak devam edeceğiz. Birçok şey konuşulur, biz de hepsini biliriz.”

GEÇEN SENE 18 GOL, BU SEZON ŞİMDİDEN 14

Tecrübeli çalıştırıcı sözlerini şöyle tamamladı: “Kulübün içinde yapılan toplantılarda en ufak bir iletişim sorunu yok. Oyun içinde stresin yükselmesi şu an normal çünkü daha önce içinde olmadığımız bir durumu yaşıyoruz. Set oyunu oynarken benim 5 sene çalıştığım takım, 4 tane değişik oyun oynadı. Hepsinde de ligin en az gol yiyen takımıydı. Sen benim açımdan düşünebiliyor musun? Geçen sene 30. hafta 18 gol, bugün şu ana dek 14 gol.”
<< Önceki Haber Son dakika mağlubiyeti sonrası Avcı'dan açıklama Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER