EN SON HABER: (13:04) Polonya, füze anlaşmasını imza...     EURO: 1,7520 - 1,7530    DOLAR: 1,1900 - 1,1910
 

HASTANEDE KENE PANİĞİ

Kene, böbrek ameliyatında farkedildi !
Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan bir kadının sırtına yapışmış kene görülünce, hastanede çalışan 12 kişinin kanı alınarak tahlile gönderildi.

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı belirlenen kadın ise Ankara Numune Hastanesi'ne sevkedildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, hemşire Arzu Ögren'in, bir süre önce Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığından yaşamını yitirdiği hastanede, pazartesi günü üroloji uzmanı Dr. Fatih Altundere, hemşire ve diğer görevlilerle birlikte böbrek taşından rahatsızlığı olan 58 yaşındaki Sakine K.'nın ameliyatına girdi.

Ameliyat bittikten sonra Sakine K.'nın sırtına yapışmış durumda kene görüldü. Yapılan testlerde, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı taşıdığı belirlenen Sakine K., Ankara Numune Hastanesi'ne sevkedildi. Sakine K.'nın, hastalığa karşı bağışıklık kazandığı için durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sakine K. da virüs belirlenmesi üzerine ameliyat sırasında ellerine kazayla iğne batıran hemşire ile diğer görevlilerin kan tahlilleri alındı. Eline iğne batan Dr. Altundere'nin ise Ankara'ya giderek tahlillerini kendisinin yaptıracağı öğrenildi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Köroğlu Devlet Hastanesi ile ilgili olarak yapılan haberin abartıldığını ifade ederek, ''Hastanemizde böyle bir vakamız yok şu an. Yapılan haber gerçeği yansıtmıyor'' dedi.

Hastane personelinin eline iğne batma olayının doğru olduğunu anlatan Koç, ''Biz de bu konular üzerinde hassasiyetle duruyoruz ama kesin bir sonuç olmadan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı demek doğru değil. Tahlillerin sonuçlarıyla birlikte gerçek ortaya çıkacak. Şimdiden Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı virüsü var demek doğru değil'' diye konuştu.

AA


07.Ağustos.2008 22:53:11
yorum yaz gönder yazdır puanla

Puanlama: 0.0/10 (0 kişi katıldı)

  
 
SİZDEN GELEN YORUMLAR[3 adet yorum gelmiştir]    
SİNEM 08.Ağustos.2008 10:47:01

YAZIK YAAA
ARKADAŞLAR KENELER ERGENEKONCULAR AMAN DİKKAT EDELİM KENELERE YAZIK OLURRRR

fatih 08.Ağustos.2008 02:11:55

ahmet arkadaşa
ahmet kardeş keneleri toplayıp ergenekoncuların boynuna koymak lazım demişsin.Yaw sen de hiçmi hayvan sevgisi yok.Bu Erkenekoncular onların bile kanını emmeye çalışır.ondan sonrada olayı müslümanların üstüne yıkıp pişmiş kelle gibi sırıtırlar.

AHMET 07.Ağustos.2008 23:24:02

KENELER
ASLINDA BU keneleri toplayıp şu sorgulanan ERGENEKONCULARIN boyunlarına koymak lazım İDAM YASAK ya HA unutmadan perinceke en yavrucuğun dan yavaş yavaş gitsin.

 
DİĞER BAŞLIKLAR
Ağustos 20 Polonya, füze anlaşmasını imzaladı
Ağustos 20 Bombacının üzerinden sahte kimlik çıktı
Ağustos 20 İlaçları meyve suyuyla içmeyin !
Ağustos 20 Gül'den Sarkozy'ye taziye mesajı
Ağustos 20 Elektrik borçlusu SEDAŞ müdürünü vurdu
Ağustos 20 Kan bağışı tarihe mi karışıyor?
Ağustos 20 ADD haber sitesi kuruyor
Ağustos 20 Buz ada Grönland bir zamanlar ormanmış
Ağustos 20 İşte İLK ALTIN madalyamız - İZLE
Ağustos 20 Başörtülü hostes için özel kıyafet tasarladı
 
Hülya Avşar'a tepki yağıyor
Küçük'ün notu Doğan'ı ele verdi
Özal'ın rüyası gerçek mi oluyor?
Kare kare infaz !
CHP'li vekilden pes dedirten çıkış
Tuhaf isteğe tokat gibi cevap
Tüyler ürperten telefon kayıtları !
1 Ekim'den önce sigortalı olun çünkü...
Dağlıca'da bir şok daha - İZLE
Masonların karanlık planları belgelendi
C. Tayyar Kala
EDİBE SÖZEN KENDİNE YAPTI
İletişim profesörü Edibe Sözen’in AK Parti’ye katılımı inanılmaz derecede ses getirmişti.
Asım Yıldırım
KÖRLEŞMİŞ VİCDANSIZLAR
Bu nasıl bir insanlıktır? Bu nasıl bir vicdansızlıktır? Bu nasıl bir değer bilmezliktir?
Kemal Gülen
CEVİZ GÖLGESİNDEKİ KEFENSİZ ŞEHİTLER
Şehre girerken bile sessizliğin ve dinginliğin bütün ruhunuzu kuşattığını hissediyorsunuz.
ahmet-kekec
Ahmet Kekeç
BU NE TERBİYESİZLİK
Bir insan hem haddini bilmez, hem cüretkár, hem de asgari nezaket kurallarından yoksun olunca, ortaya böyle bir ‘sonuç’ çıkıyor.
engin-ardic
Engin Ardıç
KARA KARTAL MÜŞERREF
Pakistan'ın "müstafi" devlet başkanı Perviz Müşerref, paşalıktan gelme bir adam...
ismet-berkan
İsmet Berkan
BUGÜN AB İÇİN NE YAPTIN?
Babacan sürekli, en durgun denilen dönemde bile AB için neler yapıldığını anlatmaya çalışıyor.
samil-tayyar
Şamil Tayyar
BAŞSAVCI KONUŞMALI
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu’nın Kartal Savcısı olduğu dönemde Sedat Peker Kartal Cezaevi’nde yatıyordu. 4 yıl önce bir iddia ortaya atıldı.
mehmet-kamis
Mehmet Kamış
CHP'DEN DOĞRU MUHALEFET
CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun Silivri'deki bir imar meselesini gündeme taşıması çok ilginç bir gelişme.
ahmet-turan-alkan
A.Turan Alkan
AHBABLARIMI KINIYORUM
"Hayvan keserek bayram yapılan bir dini aklım almıyor" lâfını bir araya getirmek büyük başarı.